Appartement te koop

2350000€

4 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 11348017
Immoweb code : 11348017

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Royaal Exclusief Duin appartement in Cadzand-Bad

In residentie Badhuis bevindt zich dit magnifiek appartement met 211 m² woonoppervlak op de begane grond met eigen tuin in de duinen en drie prachtige terrassen. Hoe fijn zou het zijn wanneer elke dag een beetje als vakantie voelt. Wonen op een plek waar het strand je voortuin is in het opgebloeide Cadzand op enkele minuten van het Belgische Knokke.

Badhuis is een hoogkwalitatief gebouw met zes woonlagen en bijzonder mooi gelegen op een unieke locatie aan zee. Het beschikt over een eigen wellness gedeelte met sauna, inpandig zwembad en er is een aparte fitnessruimte. In de plint van het gebouw zijn drie separate restaurants met eigen terras, waar u op hoog culinair of brasserie niveau kunt lunchen, aperitieven of dineren.

Het leven aan zee is mooi. En u kunt er in dit appartement maximaal van genieten of u het nu gebruikt als pied à terre, om recreatief te verhuren of als uw ultieme eigen woning, of beide. Elke dag genieten van de zee als een panoramisch theater, dit is bij uitstek de plek voor een prachtig leven aan zee.

Welkom in dit ultra luxe design appartement! Grote raampartijen en puien zorgen overal voor een heerlijke lichtinval, die garant staat voor een sfeer die je een optimaal gevoel van vrijheid geeft. Door het samenvoegen van twee appartementen is er een uitzonderlijk volume gerealiseerd met 211 m² woonoppervlakte, 58 m² aan terrassen en 21 m² tuin. In de ondergrondse parkeergarage heeft u 2 eigen parkeerplaatsen en een grote berging.

De entree is ingeri

Neem contact op